Neem contact met ons op via +31 (0)10 – 292 97 61
of vul ons contactformulier in 

Horeca interieur met strak design

 

Topclamp is ideaal voor horecaondernemers. Bent u een startende ondernemer of bent u juist op zoek naar een nieuwe uitstraling van uw zaak? Laat u dan helpen door de stylisten van Topclamp!

 

Topclamp heeft tal van bedrijven geholpen met het restylen van het interieur. Op deze manier kunt u uw bedrijf volledig naar wens inrichten. Volgt u de laatste horeca interieurtrends? Wilt u een industriële look? Of wilt u juist iets meer opvallends door uit één of meerdere RAL-kleuren te kiezen? Gebruik dan onze stylisten voor horeca interieuradvies!

 

Topclamp Original is gemaakt van aluminium waardoor de levensduur van het materiaal erg lang is en het weinig tot geen onderhoud vergt. Of kies voor Topclamp Wood, dit bouwsysteem bestaat uit houten palen.

 

Topclamp kan in meerdere constructies hergebruikt worden, en is daarom geschikt als u uw inrichting vaker zou willen veranderen. Ook is de montage en demontage van dit product zeer makkelijk, en kunt u het zelf uitvoeren. U kunt de kleuren helemaal zelf bepalen, ieder onderdeel van uw constructie kan namelijk apart gepoedercoat worden.

Topclamp NL
Topclamp Aluminium profile joint system
Aluminium Buiskoppelingen - Topclamp