Neem contact met ons op via +31 (0)10 – 292 97 61
of vul ons contactformulier in 

Meubilair op maat – Topclamp

 

Voor de doe-het-zelvers, creatievelingen en ontwerpers creëert Topclamp meubilair op maat. U heeft met Topclamp geen beperkingen in design. U kunt de maten zelf bepalen, ieder onderdeel kan apart gekleurd worden en ook de vorm kunt u helemaal naar wens laten realiseren.

 

Topclamp zorgt voor een abstract design voor uw meubilair. Er zijn erg veel mogelijkheden met materialen en kleuren. Zo ziet u hierboven bijvoorbeeld een tafel met een aluminium zwart frame, waarbij een houten plaat wordt gebruikt, met daaronder een glazen plaat. Door het originele buiskoppelingssysteem zijn de buiskoppelingen erg makkelijk te monteren en los te maken. Zo kunt u zelf ook variëren in het kleurgebruik of kunt u Topclamp hergebruiken voor een nieuw meubel.

 

Voor een landelijk design kunt u gebruik maken van Topclamp Wood. Topclamp Wood is de houten versie van Topclamp.

Met Topclamp kunnen allerlei meubels gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kasten, wandkasten, tafels, bureaus, maar denk ook aan projecten buitenshuis zoals pergola's en carports. Mocht u een idee hebben kunt u dit altijd bespreken met ons team van ingenieurs, zodat zij een gratis technische tekening voor u kunnen maken!

Bekijk voor meer inspiratie over interieurideeën eens onze Pinterest pagina.

Topclamp NL
Topclamp Aluminium profile joint system
Aluminium Buiskoppelingen - Topclamp