Neem contact met ons op via +31 (0)10 – 292 97 61
of vul ons contactformulier in 

Tuinconstructies – Topclamp

 

Topclamp kan gebruikt worden voor verschillende tuinconstructies, maar de meest gebruikte is toch wel de pergola. Een pergola is een constructie in de tuin, gemaakt van latten op hoge palen, altijd met een open dak. U kunt de pergola gebruiken om een sfeervol plekje te creëren in de tuin, als beschutting tegen de zon of om planten aan te laten groeien.

 

Een pergola kan met Topclamp prima zelfgemaakt worden door een doe-het-zelver of creatieveling . Topclamp is zeer gemakkelijk te monteren en demonteren. Het voordeel is dat u de constructie makkelijk kunt aanpassen of hergebruiken voor een nieuw project. Hierdoor is Topclamp een zeer uniek product. Kiest u voor Topclamp Wood, voor een natuurlijke uitstraling? Of juist voor de Topclamp Original, voor een strak design? Alles is mogelijk met dit gepatenteerd product. Vindt u het lastig om zelf de juiste look te bepalen? Laat onze stylisten u helpen!

 

In het SBS6 programma Rob’s grote verbouwing is gebruik gemaakt van Topclamp Wood. Bekijk hier het filmpje voor inspiratie, of ga naar onze Pinterest pagina voor meer ideeën.

Topclamp NL
Topclamp Aluminium profile joint system
Aluminium Buiskoppelingen - Topclamp