Meubel op maat met Topclamp

Met Topclamp kunt u uw meubels naar wens maken, voor zowel particulier als voor bedrijven. Topclamp is zeer geschikt om meubels op maat te maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bureau in de kleuren van uw bedrijf. De kleuren kunnen los per onderdeel bepaald worden. 

 

Hieronder ziet u hoe gemakkelijk het is om een Topclamp bureau in elkaar te zetten. De verbinder wordt in de koppeling geplaatst. Hierna wordt het profiel tegen de koppeling geplaatst. De koppelingen worden met de profielen verbonden door middel van het aandraaien van slechts 1 stelbout. Het bureau kan makkelijk in elkaar gezet worden, maar ook even makkelijk uit elkaar gehaald worden. Verhuizingen zijn nu geen probleem meer, door het constructiesysteem van Topclamp! 

 

Het is ook mogelijk om de Topclamp onderdelen her te gebruiken voor een nieuw meubel. Op deze manier kan uw interieur makkelijk gerestyled worden, zo heeft u een nieuw ontwerp of meubel met dezelfde onderdelen. Wij helpen u graag met het meedenken, u kunt altijd contact met ons opnemen: +31 10 292 97 61 of development@topclamp.com

 

Topclamp NL
Topclamp Aluminium profile joint system
Aluminium Buiskoppelingen - Topclamp